Instalatii

Marcaje rutiere

Executam marcaje rutiere care se diferențiază în funcție de materia prima folosită și cele trei tipuri de tehnologii alternative utilizate la nivel european.

marcaj rutier

Inspectii video tubulaturi

Oferim servicii de inspectie video tubulaturi pentru a ajuta la depistarea defectiunilor sau problemelor de canalizare care necesita a fi reparate. Inspectia video a canalizarii consta in introducerea unei camere color in retelele, care nu pot fi vizitate, pentru a fi evaluata conformitatea instalarii pentru bransari si canalizari, precum si pentru asteptarile de vizita si control.

montaj centrale termice

Montaje centrale

Instalam si montam centrale termice pentru orice cladire, in functie de necesitatile fiecareia. Astfel, pot fi instalate centrale termice mici, de apartament, care se monteaza pe perete, dar si centrale termice de mari dimensiuni si capacitati, ce pot alimenta cladiri si institutii foarte mari. In plus, echipa noastra de specialisti este pregatita sa instaleze centrale termice de orice fel, de la cele care functioneaza cu gaz metan, pana la cele cu lemne, peleti, GPL, PLV sau orice alt combustibil.

montaj centrale termice

montaj centrale termice

Montaj aer conditionat

Oferim servicii complete de montare, service, igienizare si intretinere a aparatelor de aer conditionat si de climatizare in case, blocuri, apartamente si institutii.

montaj aer conditionat

Instalatii PEHD industriale

Tubulatura PEHD este destinata realizarii retelelor de distributie a apei reci, retelelor si instalatiilor de irigatii si a retelelor antiincendiu si fitinguri PEHD.

instalatii pehd

instalatii pehd

instalatii pehd

instalatii pehd

instalatii pehd

Incalzire pardoseli

Cu ajutorul incalzirii prin pardoseala caldura este distribuita uniform in incapere si podeaua locuintei dvs., astfel oferind o caldura mult mai confortabila decat alternativa cu radiatoare.

incalzire-pardoseala

incalzire-pardoseala

Statii dedurizare

Dedurizarea este procesul prin care se elimina calciul (calcarul) si magneziul (duritatea) din apa. Statiile de dedurizare filtreaza aceste doua elemente, plus bicarbonatii, care sunt principala cauza a depunerilor in interiorul instalatiilor termice sau casnice si pot interfera cu o serie de alte produse in anumite procese industriale. Statiile de dedurizare apa contin o coloana de rasina schimbatoare de ioni si mici sfere polimerice, aceste sfere atrag din apa ionii pozitivi (in principal ionii de caldiu si magneziu) si elibereaza in acelasi timp sodiu.

statie dedurizare

Instalat intretinere hidranti

Retele de hidranti reprezinta sisteme de iesire ale retelei de apa, necesare pentru racordarea cu furtune PSI in cazuri de urgente si incendii. Pentru stingerea unui incendiu care poate sa apara la o cladire civila sau industriala se prevede instalarea unei retele de hidranti prin care sa se distribuie apa rece. Instalatia trebuie sa fie dotata cu dispozitive si armaturi pentru formarea ,dirijarea si imprastierea jetului de apa.

hidrant

Hidrofoare

Hidroforul este o instalatie utilizata pentru a ridica presiunea apei reci la un nivel optim, atunci cand reteaua de distributie nu asigura acest lucru, porneste cand presiunea din circuitele de instalatii scade sub o anumita valoare (care este setabila) iar pompa va introduce apa in instalatie (din vasul tampon) pana la un nivel maxim al presiunii, de asemenea setabil. Un hidrofor poate fi utilizat si pentru pomparea apei din fantani, puturi sau rezervoare aflate la adancime, rezolva cu succes aceste probleme, fiind o alternativa in ceee ce priveste optimizarea alimentarii cu apa.

hidrofor