Modelare betoane

Carotari betoane

Oferim servicii de carotare profesionala a betonului armat (gauri in beton). Dispunem de resursele necesare pentru a incepe si finaliza lucrari medii si mari de gaurire prin carotare beton in cel mai scurt timp. Gaurile in beton pot folosi la treceri tevi diverse diametre (50mm-400mm si mai mari in sistem gaura langa gaura), gauri ventilatie, gauri pentru hota de bucatarie, gauri de evacuare noxe si aburi, gauri canalizare, probe ale betonului, gauri pentru kit-urile de evacuare ale termocentralelor, evacuare solar, decupari in sistem gaura langa gaura, gauri in beton pentru ancorare chimica buloane si armaturi, gauri pentru fixare structuri metalice, gauri pentru trecerea conductorilor electrici si a fibrelor optice, gauri pentru montaj scari interioare, amenajari interioare etc. Combinatia noastra de echipamente specializate si forta de munca eficienta duce la reducerea costurilor si a timpului de executie prin gasirea de solutii optime si adaptarea rapida la conditiile lucrarii.

carotare beton
carotare beton
carotare beton
carotare beton

Spargere cu ciocan demolator

Executam lucrari de spargere cu ciocan demolator pentru demolarea si executarea de canale in materiale pe baza de ciment sau roci, taierea pieselor de otel, instalarea de tevi si cabluri, amenajarea instalatiilor sanitare, spargerea pavajelor, peretilor, pardoselilor si tavanelor, sau pentru orice alt fel de constructii.

spargere cu ciocan demolator
spargere cu ciocan demolator

Taiere beton

Efectuam taieri in beton profesionale, cu aparatura avansata manuita de o echipa de profesionisti bine instruiti. Indiferent de tipul de taiere in beton de care aveti nevoie, aparatele nostre permit realizarea de taiere pentru ferestre, taiere pentru usi, taieri in pardoseli de beton, taiere beton fundatii cladiri sau chiar decupaje in asfalt. Taierea pentru usi sau ferestre se realizeaza nu doar in beton, cat si in BCA sau caramida.

taiere beton
taiere beton

Frezari beton

Freza beton este folosita la eliminarea protuberantelor care exista in stratul de beton, indepartarea si nivelarea diferentelor de planeitate la placi din beton turnate necorespunzator sau cu defecte, indepartarea stratului de sapa sau de beton contaminat si impregnat cu uleiuri la pardoseli industriale sau civile care se repara, indepartarea betonului degradat precum si inasprirea suprafetei platformelor sau a suporturilor din beton peste care se toarna beton proaspat, indepartarea straturilor de uzura cu grosime mare realizate din rasini sau mortare epoxidice la lucrari de refacere a pardoselilor industriale, indepartarea straturilor de sape autonivelante incorect turnate sau cu carente mecanice, aplicarea pardoselilor sintetice pe baza de rasini epoxidice sau poliuretanice etc.

frezare beton
frezare beton

Racheta de subtraversare

Executam subtraversari cu un diametru maxim de 200mm, pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Rachetele de subtraversare (denumite si foreze sau cartite) folosite pentru efectuarea de gauri in sol nu disloca terenul, nu produc tasari, nu creaza goluri sau prabusiri. Sunt dispozitive fiabile, extrem de rapide si usor de utilizat.

spargere cu ciocan demolator