Romeo Serv

Solutii bazate pe calitate, experienta si profesionalism, pentru cele mai exigente cerinte!

Cu o experienta vasta in domeniul lucrarilor de intretinere si constructii, Romeo Serv va pune la dispozitie, inca din 1994, o gama variata de servicii de cea mai buna calitate, menite sa garanteze satisfactie deplina.

Contactati specialistul Romeo Serv!

Pentru oferte personalizate ne puteti contacta si la tel. 0723 261 417 de luni pana vineri in intervalul orar 8:30-18:00.

BENEFICII

Descoperiti avantajele serviciilor de modelare beton oferite de echipa noastra!

Peste 20 de ani de experienta

20 ani experienta

Calitate superioara a serviciilor

Calitate superioara a serviciilor

Echipamente profesionale

Echipamente profesionale
Raport excelent calitate-pret

Raport excelent calitate-pret

Profesionalism si responsabilitate

Profesionalism si responsabilitate

Timp de executie redus

Timp de executie redus

Romeo Serv – profesionalism si responsabilitate

Experienta si calitate a lucrarilor de taiere beton, carotare beton, spargere beton si subtraversari, garantate de profesionisti in domeniu

SERVICII

Solutii de top in domeniile de: taiere beton, carotare beton, spargere beton si subtraversari, adaptate nevoilor dumneavoastra

Dispunem de toate resursele necesare pentru a va oferi servicii profesionale de carotare beton armat in vederea executarii de lucrari medii si mari. Efectuam gauri in beton pentru treceri tevi diverse diametre, fixare structuri metalice, ancorare chimica buloane si armaturi, trecerea conductorilor electrici si fibrelor optice, amenajari interioare etc.

...

Echipa noastra de specialisti executa lucrari de spargere beton cu echipamente profesionale. Efectuam lucrari de spargere cu ciocan demolator pentru demolarea si executarea de canale in materiale pe baza de ciment sau roci, taierea pieselor de otel, instalarea de tevi si cabluri, amenajarea instalatiilor sanitare, spargerea pavajelor, peretilor etc.

...

Tehnologia avansata de care dispun echipamentele utilizate si echipa de specialisti bine instruiti garanteaza livrarea de servicii profesionale in materie de taieri in beton. Echipamentele noastre permit realizarea de: taieri pentru ferestre si usi, taiere beton fundatii cladiri sau decupari beton, in functie de nevoile specifice ale fiecarui client.

...

Executam subtraversari cu un diametru maxim de 200mm, pentru a veni in intampinarea nevoilor dumneavoastra. Rachetele de subtraversare (denumite si foreze sau cartite) folosite pentru efectuarea de gauri in sol nu disloca terenul, nu produc tasari, nu creaza goluri sau prabusiri. Sunt dispozitive fiabile, extrem de rapide si usor de utilizat.

...

CLIENTII NOSTRI

Lucrari de modelare betoane – taieri beton, carotari beton, spargere beton, subtraversari – executate cu profesionalism